BeHonest

Breifabriek De Reuver

Ons keurmerk: Behonest

BeHonest: eerlijke producten, met passie gemaakt
De naam van ons keurmerk zegt het al: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij belangrijk. Wij kiezen er bewust voor al onze producten in eigen beheer in onze eigen fabriek  te vervaardigen en niets uit te besteden. Onze restproducten worden direct gerecycled en een groot deel van onze artikelen wordt geproduceerd met gerecycled garen. Alleen zo kunnen we je garanderen dat we een eerlijk product leveren.

Kwaliteitsproduct

Jouw product wordt eerlijk gemaakt

Een eerlijk product van sterke kwaliteit
Met twintig geavanceerde (HD) breimachines en gepassioneerde vakmensen zijn wij in staat een kwaliteitsproduct neer te zetten dat veel van onze klanten verrast. Omdat we geen gebruik maken van tussenhandel kunnen we bovendien onze prijzen gunstig houden, u koopt rechtstreeks van de fabriek Zo weet je zeker dat jouw gebreide product eerlijk is gemaakt én je nooit te veel betaalt.

Alles gebreid in onze eigen fabriek

Behonest staat voor:

100% Nederlands
Alle producten met ons keurmerk BeHonest worden gebreid in onze eigen Breifabriek De Reuver in het Gelderse Boven Leeuwen ( in de buurt van Nijmegen )

Familiebedrijf sinds 1951
Erna de Reuver is de derde generatie van de familie De Reuver die aan het roer staat van onze Breifabriek

Duurzaam
Van huis uit werken we duurzaam en als familiebedrijf gaan wij zorgzaam om met onze leefomgeving. Wij zorgen goed voor de mensen die voor ons werken, onze restproducten worden gerecycled en een groot aantal artikelen wordt geproduceerd met gerecycled garen.

‘Kijk mee’
Wij zijn erg trots op ons bedrijf. Wil jij graag zien hoe onze producten vervaardigd worden? Dan nodigen we je graag uit om ons breiproces te komen bekijken. In onze showroom vind je honderden voorbeelden van producten die we met trots geproduceerd hebben.

‘Ieder zijn deel’
Wij bieden onze producten rechtstreeks aan bij de consument en gebruiken geen tussenhandel. Daardoor ben ook jij verzekerd van de beste prijs voor gebreide producten van een zeer hoge kwaliteit.

‘Met passie’
Breien is onze passie, het zit echt in ons hart. Onze kennis wordt doorgegeven binnen de familie en daarom worden alle producten met liefde en vakmanschap vervaardigd. Dat voel je en dat zie je.