Sjaals

gebreide promotie

Sjaals met je eigen logo

De sjaal is toch wel een van de meest vertrouwde middelen om het ultieme club-, verenigings- of bedrijfsgevoel te ondersteunen. Wie kent ze niet: de (voetbal) fans die gebroederlijk de sjaal omhoog houden om het team te supporteren. Of de leden van de carnavalsvereniging die de oh zo herkenbare sjaal tijdens de carnavals evenementen dragen. Iedereen ziet direct bij welke vereniging iemand hoort.

Of het bedrijf dat zowel de interne als externe doelgroepen voorziet van een heerlijke sjaal met daarop heel subtiel het bedrijfslogo. Dan wordt promotie ineens heel aangenaam.

Uitgebreid machinepark

Rondbreimachines

Ter uitbreiding van ons machinepark hebben we geïnvesteerd in 8 state-of-the-art rondbrei machines. Hiermee kunnen we prachtige, hele gedetailleerde en warme sjaals breien. Waar andere breimachines een logo of tekening wat blokkering en gemêleerd qua kleur produceren, kunnen deze rondbrei machines vormen en kleuren beter verwerken. Dit geeft een prachtig en hoogwaardig resultaat. De foto laat goed het verschil zien.

Of je nu 1 of 10.000 sjaals nodig hebt: wij kunnen deze voor je produceren. Graag laten we je zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Oranje sjaal

Oranje Sjaals met je eigen naam, bedrijfsnaam en/of logo

EK 2024 (14 jun 2024 – 14 jul 2024)
Het EK komt eraan! Support Oranje in stijl met op maat gemaakte sjaals voor jouw personeel, bedrukt met jouw bedrijfsnaam en/of logo.
Kies uit onze 6 unieke ontwerpen of laat ons met liefde jouw eigen ontwerp breien.
Bestel nu en zorg dat jouw team eruit springt!

(voetbal

Maak een afspraak

Wat zijn jouw wensen?

Maak een afspraak op de fabriek of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offertes worden geheel vrijblijvend en op jouw wensen afgestemd.
En hoe speciaal is het om een mooie sjaal te combineren met een muts en handschoenen of armwarmers. Daarmee creëer je een prachtige cadeauset.