Breifabriek de Reuver is de BREIGIGANT van Nederland

Wij zijn de breigigant van Nederland doordat wij als enige fabriek in Nederland nog 100% van het werk in eigen land doen. De meeste bedrijven besteden hun arbeid uit aan partijen in Oost Europa of Azië. Uiteraard vinden wij dat jammer, omdat breien diep in de cultuur en geschiedenis van ons land zit. Oma’s die lekkere warme sokken voor je breiden, maar daarnaast hadden wij ook breifabrieken in Nederland met ongekende kwaliteit. Breifabriek de Reuver is nu de enige breifabriek en dus de breigigant van Nederland. Dankzij de sturing en kunde van familie de Reuver staan wij goed gepositioneerd voor nu en de toekomst.

Waarom bestellen bij de breigigant van Nederland i.p.v. Oost Europa of Azië?

Goedkoop is duurkoop gaat het gezegde, en dat gaat ook op voor breiproducten uit Oost Europa of Azië. Om de kosten laag te houden gebruiken zij goedkope materialen en simpele machines. Dat staat haaks op de visie van Erna de Reuver. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg voor haar en dus ook voor ons. Het is toch zonde als je muts naar 3 keer dragen al naar het vuil kan? Precies.

De enige breigigant van Europa met rondbreimachines

 Je blijft niet als enige breifabriek over als je alles deed wat de rest ook deed. Nee, familie de Reuver heeft altijd gekozen voor kwaliteitsproducten en daarvoor ook geïnvesteerd in de nieuwste machines. Onze rondbreimachines maken ongeëvenaarde producten. Logo’s en teksten zijn haarscherp te lezen, en de materialen gaan lang mee. 

Wil je ook custom-made breiproducten?

 Of je nou als bedrijf, vereniging, of club zoekende bent naar hoge kwaliteit breiproducten, zoek niet verder. Als de breigigant van Nederland en Europa zijn wij de vaste leverancier voor menig Eredivisieclub, sportevenement, maar ook lokale clubs. Dankzij onze snelle leveringen, moderne machines, en expertise, heb jij kwaliteitsproducten die lang meegaan. Neem vandaag contact met ons op via info@debreifabriek.nl

breigigant