Fanshawl laten maken? Wij leveren de mooiste!

Wil jij een prachtige fanshawl laten maken voor jouw club, vereniging, of voor je bedrijf? Breifabriek de Reuver is de enige Nederlandse breifabriek met meer dan 80 jaar ervaring. Dankzij onze hypermoderne machines maken wij fanshawls van ongekende kwaliteit. Dit komt mede dankzij onze rondbreimachines waar wij de enige mee zijn in heel Europa. Je hebt niks aan een fanshawl die na twee keer wassen al faal en lelijk is. 

Je eigen fanshawl ontwerpen 

Heb je wilde ideeën voor je fanshawl? Kom maar op. Wij kunnen je custom-made fanshawl werkelijkheid doen worden. Kleuren, patronen, logo’s, het is allemaal mogelijk. Maar wat nou als je nog geen ontwerp hebt? Ook geen probleem! Dankzij haar jarenlange ervaring kan Erna je ondersteunen in het bedenken van een ontwerp wat bij jouw club, vereniging, of bedrijf past. 

Fanshawls met bedrukking 

Uiteraard is het mogelijk om teksten, slogans, of logo’s te laten afbeelden op je fanshawl. Onze geavanceerde breimachines kunnen tekeningen en logo’s uitermate scherp verwerken. Doordat het gebreid is, loop je niet het risico om de helft van je logo weg te wassen. 

Ook als relatiegeschenk mogelijk 

Wil jij je fanshawl schenken aan relaties? Wij maken er een mooi relatiegeschenk van. Voor ieder budget kunnen wij iets leuks bedenken. Zo geef je echte waarde weg die jarenlang van waarde is. 

Contact opnemen 

Om jouw wens voor de perfecte fanshawl te verwezenlijken, wil ik je vragen om contact met ons op te nemen. Onze ervaring en moderne machines zullen je niet teleurstellen. Daarnaast leveren wij al vanaf kleine oplage en kunnen wij dankzij onze Nederlandse roots snel leveren. Stuur een e-mail naar info@debreifabriek.nl voor jouw wensen, dan gaan wij jouw fanshawl maken.

fanshawl