Hockeysjaal laten maken

Wil je een hockeysjaal laten maken voor jouw team? Dat kan een goed idee zijn! Niet alleen stimuleer je de teamgeest en verbondenheid, je draagt ook bij aan promotie van de club.

Door te sjaal te dragen kunnen spelers en supporters bijvoorbeeld anderen enthousiasmeren om ook naar wedstrijden te kijken. Zo draagt het indirect bij aan de vergroten van de naamsbekendheid.

Een hockeysjaal met de naam en kleuren van de club is ook een uniek souvenir voor spelers en supporters. Je kan bijvoorbeeld de sjaal personaliseren met de naam van de speler of een speciaal evenement. Zodoende wordt het een blijvende herinnering aan een bepaalde periode of gebeurtenis.

Kortom: een hockeysjaal werkt als een onderscheidende factor. Je onderscheidt jouw club van andere clubs, en de unieke uitstraling van de hockeysjaal draagt bij aan een gevoel van trots en indicatie met de club!

Ontwerpmogelijkheden voor jouw hockeysjaal

Bij de Breifabriek is vrijwel alles mogelijk. Erna zegt dan ook: ‘’We breien alles behalve sokken.’’ Je kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren en materialen gebruiken of het logo van de club er op zetten, waardoor je een écht unieke sjaal krijgt.

Hieronder staan enkele voorbeelden om jouw hockeysjaals te maken op een rijtje:

  • Kleur: Wil je een uniek patroon creëren met verschillende kleuren, of simpelweg de kleuren van de club gebruiken?
  • Logo: Wil je het logo op de hockeysjaal? Wij breien jouw logo zeer gedetailleerd (wat veel mooier is dan bedrukken). Echte kwaliteit dus.
  • Teamnaam: Ook de naam van de club kunnen we op de sjaal breien voor een extra persoonlijke touch.
  • Speler nummers: Je kunt de hockeysjaals ook extra personaliseren door nummers van spelers erop te zetten. Dit werkt ook goed als cadeau voor de spelers en fans.
  • Speciale gebeurtenis: Heb je bijvoorbeeld een kampioenschap of jubileum? Dit kun je op de sjaal verwerken om dit speciaal evenement te herdenken.
  • Fringe: Wil je extra detail? Ook fringe of franjes aan het uiteinde van de sjaal voegt extra detail toe waardoor de sjaals nog unieker worden.
  • Materialen: Wij weten als geen ander welke materialen voor de beste kwaliteit zorgen. Ook hier kunnen we in variëren.

Door gebruik te maken van verschillende ontwerpmogelijkheden kun je een unieke hockeysjaal laten maken die past bij de uitstraling van jouw club.

Jarenlange ervaring voor hockeysjaals

Als Breifabriek zijn wij de enige Nederlandse breiproducent. Wat houdt dit in? Dat al onze producten worden gebreid in onze eigen Breifabriek De Reuver in het Gelderse Boven Leeuwen (in de buurt van Nijmegen). 100% Nederlands dus!

Inmiddels staat Erna de Reuver aan het roer van De Breifabriek, en is zij de derde generatie van de familie De Reuver. De Breifabriek is een familiebedrijf sinds 1951. Daardoor hebben wij een flinke dosis ervaring en uitgebreide kennis van verschillende breitechnieken.

Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je een hoogwaardige kwaliteit hockeysjaal krijgt die voldoet aan jouw specifieke eisen. Breien is onze passie, het zit echt in ons hart. Daarom kunnen we je ook enkel kwaliteit meegeven en hebben alle producten een keurmerk ‘BeHonest’. 

hockeysjaal laten maken