Rugby fansjaal laten maken

Een rugby fansjaal laten maken heeft meerdere voordelen. Het draagt natuurlijk bij aan de uitstraling van jouw rugbyclub en geeft een gevoel van trots en identificatie bij spelers en fans. Het sluit mooi aan bij een cluboutfit en houdt ook de supporters warm tijdens koudere wedstrijden.

Als je voor kwaliteit, experts, en 100% Nederlands gaat, dan ben je bij De Breifabriek aan het juiste adres. Wij zijn de enige Nederlandse breiproducent en breien alles behalve sokken, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Als familiebedrijf sinds 1951 hebben wij jarenlange expertise op het gebied van gepersonaliseerde breiwerken!

Als je een rugby fansjaal laat maken, wil je toch dat de tekst/logo er zeer strak en gedetailleerd op staat? Mooiere kwaliteit dan bij ons zul je dan ook niet tegenkomen.

Hoe kun je een rugby fansjaal laten maken?

Simpel! Neem contact met ons op en wij vertellen je over alle mogelijkheden. Grote aantallen is voor ons ook geen enkel probleem, aangezien wij met onze 8 state-of-the-art HD rondbreimachines zeer gedetailleerd en snel rugby fansjaals kunnen breien. Wij zijn de enige in heel Europa die deze machines heeft.

Wil je hulp bij het design? Wij helpen je. Of heb je zelf al een specifiek design in gedachten? Ook dat kunnen we realiseren.

Je kunt bijvoorbeeld de rugby fansjaal personaliseren met de clubkleuren, het logo, of de naam van de club. Zodoende wordt het een echte eyecatcher en draagt het tevens bij aan de naamsbekendheid van jouw club.

Wij staan voor kwaliteit, klantgerichtheid, en blijven constant innoveren. Enkel het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten.

Mail ons op info@debreifabriek.nl of stuur een appje via 06 53 69 35 91. 

Benieuwd naar alle andere mogelijkheden?

Naast rugby fansjaals laten maken, kun je bij ons ook terecht voor allerlei andere breiproducten. Of het nu gaat om beanies, truien, vesten, of zelfs diversen als handschoenen, dekens, hoezen, of zelfs gepersonaliseerde kersttruien – wij kunnen het realiseren. 

rugby fansjaal laten maken